Σούπα Μανιταριών
#tsoulotip: Όσο πιο λεπτό είναι το μανιτάρι, τόσο λιγότερο μαγείρεμα χρειάζεται και έτσι κρατάμε περισσότερο τη γεύση τους.
ΥΛΙΚΑ
1,5 ltr νερό
1 κύβο ζωμό λαχανικών
160 γρ. βούτυρο
2 κρεμμύδια, λεπτοκομμένα
1 μικρή πατάτα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κυβάκια
2 πράσα, ψιλοκομμένα
800 γρ. λευκά μανιτάρια, λεπτοκομμένα
50 ml. κονιάκ
80 ml. κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
40 ml. γάλα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com