Αγιορείτικες σουπιές με σπανάκι- Τέλεια συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Αν χρησιμοποιούμε κατεψυγμένες σουπιές δεν χρειάζεται να τις ζεματίσουμε στην αρχή.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φρέσκες σουπιές
1 κιλό σπανάκι, φρέσκο
1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
200ml. ελαιόλαδο
αλάτι & πιπέρι
½ κ.γ. ρίγανη
¼ κ.γ. κύμινο
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com