Τάρτα με γεύση καρμπονάρα
#tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να είναι πάντα παγωμένο. Να φοράτε γάντια μιας χρήσης.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για την τάρτα
250 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
100 γρ. Βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κύβους
60 ml. Nερό
1 Πρέζα αλάτι
2 Κρόκους (ο ένας για το άλειμμα της ζύμης)
Υλικά για τη γέμιση:
300 γρ. Καπνιστό μπέικον,κομμένο σε μικρά κυβάκια
300 γρ. Λευκά μανιτάρια,κομμένα στα 4
50 γρ. Παρμεζάνα,τριμμένη
1 κ.γ. Πάπρικα,γλυκιά
2 κ.σ. Μαϊντανό
2 κ.σ Σχοινόπρασο
2 μέτρια αυγά
150 ml. Κρέμα γάλακτος
200 ml. Γάλα,πλήρες
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com