Chicken waffle burger από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Τηγανίζουμε τα κοτόπουλα δύο-δύο για να μη ρίξουμε τη θερμοκρασία του ηλιέλαιου, και βράσουν αντί να τηγανιστούν.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τις βάφλες:
4 Αυγά, μέτρια
2 κ.σ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
8 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
860 ml. Γάλα, πλήρες
500 γρ. Αλεύρι, γ.ο.χ
1 κ.σ. Βανίλια εκχύλισμα
Αλάτι
Υλικά για το κοτόπουλο:
2 Στήθη κοτόπουλου
100 γρ. Κορν φλέικς ,θρυμματισμένα
30 γρ. Παρμεζάνα, τριμμένη
180 γρ. Αλεύρι, γ.ο.χ
2 Κρόκους, χτυπημένους
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Υλικά για τη honey-mayo
230 γρ. Μαγιονέζα
3 κ.γ. Μέλι
Ξύσμα και χυμό από ένα lime
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το σερβίρισμα
Μαρούλι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com