Κεμπάπ γιαουρτλού
#tsoulotip: Οι κιμάδες πρέπει να είναι δύο φορές περασμένοι για ακόμα πιο αφράτο αποτέλεσμα
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. Κιμά μοσχαρίσιο 2 φορές περασμένο
250 γρ. Κιμά αρνίσιο 2 φορές περασμένο
1 Αυγό
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 Μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
250 ml. Γάλα
1 κ.γ. Αλάτι
1 κ.γ. Πιπέρι
1/4 κ.γ. Κύμινο
1/2 κ.γ. Μπαχάρι
1/4 κ.γ. Μπούκοβο
1/4 κ.γ. Τσιμένι
1/4 κ.γ. Ρίγανη ξερή
3 Φέτες ψωμί του τοστ
Πίτες και γιαούρτι για το σερβίρισμα
Για τη σάλτσα:
100 ml. Ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. Πελτέ ντομάτας
Αλάτι και πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.comgiorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ