Πλαστός
#tsoulotip: Ο χυλός που θα ρίξουμε από πάνω πρέπει να είναι πιο αραιός. Γι’ αυτό το λόγο τον αραιώνουμε όπως θα πούμε στη συνταγή.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για ένα ταψί 35x30
550 γρ. Καλαμποκάλευρο
300 γρ. Νερό
200 ml Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη γέμιση:
1200 γρ. Σπανάκι
300 γρ. Φέτα
120 γρ. Φρέσκο κρεμμύδι
50 ml Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Άνηθο (προαιρετικά)
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com