Τούρτα τριπλής σοκολάτας με φουντούκι
#tsoulotip: Το αλεύρι πρέπει να είναι κοσκινισμένο ώστε να μην έχει το γλυκό μας γρομπαλάκια μέσα.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη βάση (παντεσπάνι)
320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
130 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
2 ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 κ.γ. σόδα, μαγειρική
1 ¼ κ.γ. αλάτι
300 ml γάλα, πλήρες
1 ¼ κ.γ. ξύδι
130 ml ηλιέλαιο
300 ml νερό, βραστό
3 μέτρια αυγά
1 ¼ βανίλια, εκχύλισμα
150 γρ. φουντούκια, θρυμματισμένα, καβουρδισμένα και επιπλέον 200 γρ. για το σερβίρισμα
Υλικά για την επικάλυψη
660 ml. κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ πλήρης
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
200 γρ. σοκολάτα λευκή
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ