Ροξάκια
#tsoulotip: Σε περίπτωση που το σοκολατένιο ζυμάρι βγει πολύ σκληρό προσθέτουμε λίγο γάλα για να το μαλακώσουμε.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη
500γρ. αλεύρι, μαλακό
7γρ. μαγιά, ξερή
2 αυγά
5γρ. μπέικιν πάουντερ
1/4 κουταλάκι του γλυκού βανίλια, εκχύλισμα
180γρ. γάλα χλιαρό
180γρ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο
1/2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
Για το σιρόπι
500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
700γρ. νερό
φλούδες από 1 λεμόνι
1 αστεροειδή γλυκάνισο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com