Κέικ σοκολάτας
#tsoulotip: Ανακατεύουμε τα δάκρυα σοκολάτας με το αλεύρι ώστε στο ψήσιμο να μείνουν στο κέντρο του κέικ.
ΥΛΙΚΑ
230 γρ. βούτυρο,σε θερμοκρασία δωματίου
430 γρ. ζάχαρη,κρυσταλλική
400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ , κοσκινισμένο
550 γρ. γιαούρτι,στραγγιστό
200 γρ. δάκρυα σοκολάτας
4 αυγά,μέτρια
1 κ.γ. βανίλια,εκχύλισμα
1 κ.γ σόδα μαγειρικής
3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ,κοσκινισμένο
Υλικά για την επικάλυψη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com