Στρόμπολι με αλλαντικά από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Σφίγγουμε πολύ καλά το στρόμπολι για να μην μας ανοίξει στο ψήσιμο.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη:
600 γρ. Aλεύρι, σκληρό
1 κ.γ. Zάχαρη
1 Φακελάκι μαγιά
2 κ.γ. Αλάτι
360 ml Νερό
2 κ.σ. Ελαιόλαδο & έξτρα για το άλειμμα του σκεύους
Για τη γέμιση:
3 κ.σ. λιωμένο βούτυρο και έξτρα για το άλειμμα
50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα και έξτρα για πασπάλισμα
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες σαλάμι μπύρας
8 φέτες πάριζα
4 λεπτές φέτες μοτσαρέλα
4 φέτες ένταμ
150 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com