Μοσχάρι Wellington
#tsoulotip: Αν θέλουμε πιο τραγανή τη σφολιάτα, μπορούμε να την αφήσουμε στο πάνω μέρος του ψυγείου χωρίς να την έχουμε σκεπάσει.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το Wellington
1 κιλό Μοσχάρι φιλέτο
1 Συσκευασία φύλλο σφολιάτας
5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο
2 Κρόκους αυγών για το άλειμμα
10 Φέτες προσούτο
4 κ.σ. Μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το Ντιξέλ μανιταριών
1 Κιλό λευκά μανιτάρια
50 γρ. Βούτυρο για το σοτάρισμα
60 ml. Κρέμα γάλακτος
4 Κλωνάρια δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες
Αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com