Κοτόπουλο λεμονάτο στο φούρνο με αρωματικό πιλάφι
Taste

Κοτόπουλο λεμονάτο στο φούρνο με αρωματικό πιλάφι

#tsoulotip: Δεν ανακατεύουμε το πιλάφι συνέχεια, παρά μόνο λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο.

ΥΛΙΚΑ:
1 κοτόπουλο κομμένο στα 4
2κ.γ. ρίγανη ξερή
2κ.γ. αλάτι χοντρό
1κ.γ. πιπέρι
1 ½κ.σ. μουστάρδα dijon
2 λεμόνια (Από το ένα το χυμό και το ξύσμα, το δεύτερο κομμένο σε φέτες)
10κ.σ. ελαιόλαδο
1σκ. σκόρδο σπασμένη
1 ½ κ.γ. εστραγκόν ξερό ή μισό μάτσο φρέσκο ψιλοκομμένο μόνο τα φύλλα
1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
200ml. χλιαρό νερό
1κ.σ. μέλι

Υλικά για το πιλάφι:

1 συσκευασία πιλάφι AGRINO

1/2κ.γ. σαφράν σε σκόνη
5κ.σ. ελαιόλαδο

1κ.γ. αλάτι

πιπέρι

3-4κ.σ. λεμόνι χυμό

700ml. ζωμό κοτόπουλο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved