Παγωτό βανίλια (εύκολη βάση παγωτού)
#tsoulotip: Η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι παγωμένη και προσοχή να μην τη παραχτυπήσετε στο μίξερ γιατί θα κόψει.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη βάση του παγωτού (γεύση βανίλια):
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
600 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
400 ml ζαχαρούχο γάλα
Για γεύση σοκολάτα:
300 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
Για γεύση μπανάνα:
3 λιωμένες μπανάνες ώριμες
1 κ.γ. κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Για γεύση καραμέλα:
100 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για γεύση φυστικοβούτυρο:
150 γρ. φυστικοβούτυρο, crunchy
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com