Κοτόπουλο λεμονάτο στο φούρνο με αρωματικό πιλάφι
#tsoulotip: Δεν ανακατεύουμε το πιλάφι συνέχεια, παρά μόνο λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο.
ΥΛΙΚΑ
1 κοτόπουλο κομμένο στα 4
2κ.γ. ρίγανη ξερή
2κ.γ. αλάτι χοντρό
1κ.γ. πιπέρι
1 ½κ.σ. μουστάρδα dijon
2 λεμόνια (Από το ένα το χυμό και το ξύσμα, το δεύτερο κομμένο σε φέτες)
10κ.σ. ελαιόλαδο
1σκ. σκόρδο σπασμένη
1 ½ κ.γ. εστραγκόν ξερό ή μισό μάτσο φρέσκο ψιλοκομμένο μόνο τα φύλλα
1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
200ml. χλιαρό νερό
1κ.σ. μέλι
Υλικά για το πιλάφι:
1 συσκευασία πιλάφι AGRINO
1/2κ.γ. σαφράν σε σκόνη
5κ.σ. ελαιόλαδο
1κ.γ. αλάτι
πιπέρι
3-4κ.σ. λεμόνι χυμό
700ml. ζωμό κοτόπουλο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com