Cupcakes κολοκύθας με επικάλυψη κανέλας
#tsoulotip: Δοκιμάσουμε με ένα μαχαίρι αν είναι ψημένα. Αν βγει καθαρό τότε τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσει.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Ψίχα από πορτοκαλί κολοκύθα
270 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
150 ml. Χυμό πορτοκαλιού και 2 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
120 ml. Ελαιόλαδο
60 ml. Κονιάκ
120 γρ. Ζάχαρη
1 κ.γ. Κανέλα
1 κ.γ. Τζίντζερ
¼ κ.γ. Γαρύφαλλο
1 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα
1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ
¼ κ.γ. Σόδα μαγειρική
Υλικά για την επικάλυψη:
230 γρ. Βούτυρο,σε θερμοκρασία δωματίου
2-3 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα
1-2 κ.σ. Γάλα,πλήρες
450-500 γρ. Ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. Κανελα τριμμένη
Καρύδια θρυμματισμένα για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com