Taste

Hunkar begendi (Χουνκάρ Μπεγκεντί)

#tsoulotip: Mπορούμε να κάνουμε την ίδια συνταγή με αρνίσιο μπούτι χωρίς κόκκαλο.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για την πάστα πιπεριάς:

700γρ. Πιπεριές Φλωρίνης

50γρ. Πελτέ ντομάτας

1/2κ.γ. Αλάτι

1κ.γ. Κόκκινο πιπέρι

2κ.σ. Ελαιόλαδο

Υλικά για τον πουρέ μελιτζάνας:

4 Μελιτζάνες φλάσκες

1κ.σ. Κρέμα Βαλσάμικο

30γρ. Βούτυρο

30γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.

380ml. Γάλα, πλήρες

80γρ. πΠαρμεζάνα τριμμένη

Χυμό από ένα λεμόνι

Αλάτι-πιπέρι

Για το κοκκινιστό μοσχάρι:

4κ.σ. Ελαιόλαδο

1 κιλό Μοσχαρίσιο κιλότο κομμένο σε κύβους 3*3εκ.

1κ.σ. Πάστα πιπεριάς

2κ.σ. Πελτέ ντομάτας

1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκ. Σκόρδο ψιλοκομμένη

3 Ντομάτες ψιλοκομμένες

1κ.γ. Ρίγανη ξερή

1κ.γ. Αλάτι

Πιπέρι

200ml. Ζεστό νερό

Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved