Σπιτική pizza
#tsoulotip: Στη ζύμη χρησιμοποιούμε ζεστό νερό το χειμώνα και νερό σε θερμοκρασία δωματίου το καλοκαίρι.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη:
600 γρ. Aλεύρι, σκληρό
1 κ.γ. Zάχαρη
1 Φακελάκι μαγιά
2 κ.γ. Αλάτι
360 ml Νερό
2 κ.σ. Ελαιόλαδο & έξτρα για το άλειμμα του σκεύους
Υλικά για τη σάλτσα:
800γρ. Ντομάτα κον κασε περασμένη από το μπλέντερ
1κ.γ. Βασιλικό ξερό
1 1/2κ.γ. Ρίγανη ξερή
1 - 1 1/2κ.σ. Φρυγανιά τριμμένη
1/4κ.γ. Θυμάρι ξερό
2κ.σ. Ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Υλικά για την πίτσα:
Ζαμπόν
Μπέικον
Φρέσκα μανιτάρια
Πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες
Κρεμμύδι, κομμένο σε λωρίδες
Ελιές ροδέλες
Φέτα τριμμένη
Τυρί Gouda τριμμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com