Κοκκινιστό χταπόδι
Taste

Κοκκινιστό χταπόδι

#tsoulotip: Καθαρίζουμε το κεφάλι από την πέτσα. Δεν βράζουμε το χταπόδι πολύ για να μη σκληρύνει.

ΥΛΙΚΑ
1 Χταπόδι 1,5-2 κιλά περίπου

1 Κρεμμύδι μεγάλο κομμένο σε κάθετες λεπτές φέτες

1 Φινόκιο κομμένο σε κάθετες λεπτές φέτες

1 Μεγάλο καρότο κομμένο σε κάθετες λεπτές ροδέλες

100 γρ. Ελαιόλαδο

2 κ.σ. Ξύδι Balsamico

2 Φύλλα δάφνης

400 γρ. Ντομάτα κονκασέ

1/2κσ. Πιπέρι κόκκους

6 κλ. Θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

Aλάτι

Για το σερβίρισμα:

Θρυγανισμένο ψωμί

Ελιές
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved