Σαλάτα Tabbouleh
#tsoulotip: Πριν χρησιμοποιήσουμε το πλιγούρι καλό είναι να το ξεπλύνουμε λίγο.
ΥΛΙΚΑ
150 γρ. Πλιγούρι
¼ του μάτσου μαϊντανό, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 Ντομάτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια (αφού έχουμε αφαιρέσει τα σπόρια)
1 Αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια
Χυμό από 2 λεμόνια
300 ml Νερό για το βράσιμο
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα 2 κ.σ. για το βράσιμο
100 γρ. φέτα θρυμματισμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ