Chilli con carne (Τσίλι κον κάρνε)
#tsoulotip: Αν θέλουμε να κάνουμε πιο καυτερό το chilli con carne μπορούμε να προσθέσουμε άλλη μία πιπεριά τσίλι.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τον κιμά:
500 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς
500 γρ. Χοιρινός κιμάς
700 γρ. Μαύρα φασόλια, σε κονσέρβα
600 γρ. Ντομάτα κονκασέ
2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες
4 Κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε μικρά κυβάκια
2 Κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 Πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. Κύμινο σε σκόνη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικα για το dip γιαουρτιού:
200 γρ. Γιαούρτι, στραγγιστό
Χυμό και ξύσμα από ένα lime
¼ του μάτσου Κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
Υλικά για το σερβίρισμα:
Nachos
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ