Σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκάλι
#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει εντελώς ο χαλβάς για να τον ξεφορμάρουμε.
ΥΛΙΚΑ
Για το χαλβά:
380 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
250 ml. ηλιέλαιο
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 πορτοκάλια
2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
1 κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
50 γρ. φιλέ αμυγδάλου καβουρδισμένα
Για το σιρόπι:
1 lt. νερό
300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα:
Ξύσμα πορτοκαλιού
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com