Πουτίγκα
#tsoulotip: Μπορούμε να σερβίρουμε το γλυκό πασπαλίζοντας το με λίγα καβουρδισμένα φιλέ αμύγδαλα.
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. Βούτυρο
8 Χοντρές φέτες τσουρέκι
Κανέλα, τριμμένη για το πασπάλισμα
Για το σιρόπι
500 ml Νερό
500 γρ. Ζάχαρη
Για την κρέμα
500 ml. Γάλα
110 γρ. Ζάχαρη, διαιρεμένη
70 γρ. Βούτυρο
30 γρ. Κορν φλάουερ
15 γρ. Σιμιγδάλι
1 Αυγό (μεγάλο)
2 Βανίλιες
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com