Μακαρόνια Ναπολιτάνα
#tsoulotip: Τα φρέσκα μυρωδικά είναι καλό να μπαίνουν πάντα στο τέλος της διαδικασίας.
ΥΛΙΚΑ
Για τα μακαρόνια:
300 γρ. Μακαρόνια σπαγγέτι
7-8 κ.σ. Ελαιόλαδο
Υλικά για τη σάλτσα
1 κιλό ντομάτες,γινομένες,κομμένες στη μέση
3-4 κλ. Βασιλικό
1 πρέζα Ρίγανη
1 σκ. Σκόρδο
300 γρ. Κρεμμύδι,ψιλοκομμένο
2 κ.σ. Πελτέ ντομάτας
1 Πιπεριά φλωρίνης,ψιλοκομμένη
100 ml. Κόκκινο κρασί
1 πρέζα Κανέλα,τριμμένη
1 πρέζα Γαρύφαλλο,τριμμένο
1 πρέζα Ζάχαρη,κρυσταλλική
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com