Πατατοπιτάκια
#tsoulotip: Ραντίζουμε τα πατατοπιτάκια με ελαιόλαδο για να γίνει η κρούστα πιο τραγανή.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη:
600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
9 γρ. μαγιά, ξερή
1 κ.σ. ξύδι, από λευκό κρασί
300 ml. χλιαρό νερό
100 ml. ελαιόλαδο
Υλικά για τη γέμιση:
5 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κυβάκια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
¼ του μάτσου άνηθο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.γ. φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα
1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com