Λαμπροκουλούρα
#tsoulotip: Επιλέγουμε να βαθύ ταψί για να ψήσουμε τη λαμπροκουλούρα, ώστε όταν την καλύψουμε με τη μεμβράνη για να φουσκώσει να μην ακουμπάει πάνω της.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό Αλεύρι γ.ο.χ, κοσκινισμένο
200 ml. Ηλιέλαιο
100 ml. Γάλα, πλήρες
14 γρ. Μαγιά, ξερή
1 κ.γ. Αλάτι
20 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. Κανέλα, τριμμένη
1 κ.γ. Μοσχοκάρυδο, τριμμένο
250-300 ml. Νερό, χλιαρό
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Για το σερβίρισμα:
Σουσάμι
Πασχαλινά αυγά
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com