Τραγανή πανσέτα
#tsoulotip: Μπορούμε να συνοδεύσουμε την πανσέτα μας με πουρέ πατάτας ή ψητά κρεμμύδια.
ΥΛΙΚΑ
Για την πανσέτα:
1 κιλό Πανσέτα, με το δέρμα της, χωρίς κόκκαλο
4-5 κ.γ. Ηλιέλαιο
1 Κρεμμύδι, κομμένο στα οκτώ
2 κ.σ. Σκόρδο, σπασμένες
10 κλ. Θυμάρι, ψιλοκομμένα
3 Φύλλα δάφνης
Αλάτι-πιπέρι
Για το γλάσο:
250 γρ. Μέλι
2 Φύλλα δάφνης
1,5 κ.γ. Κόλιανδρος, σε σπόρους
3-4 τμχ. Αστεροειδής γλυκάνισος
5 Κλωναράκια θυμάρι, ψιλοκομμένα
Διαβάστε περισσότερα στο www.giorgostsoulis.com