Κερκυραϊκό σοφρίτο από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Το συγκεκριμένο φαγητό είναι αρκετά σκορδάτο, αν δεν θέλετε να είναι τόσο βάλτε λιγότερες σκελίδες σκόρδο.
ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχαρίσιο κιλότο κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες πάχους 4εκ.
150γρ. Αλεύρι γ.ο.χ. για το πασπάλισμα του κρέατος
50ml. Ελαιόλαδο
7-8 Σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες
80ml. Ξύδι λευκό
80ml. Λευκό κρασί
200ml. Ζεστό νερό
1 Κύβο ζωμό βοδινού
Αλάτι
Πιπέρι
½ Μάτσο ψιλοκομμένο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πατάτες τηγανιτές για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο www.giorgostsoulis.com