Γιουβαρλάκια
#tsoulotip: Ρίχνουμε σιγά σιγά τη σούπα στο μείγμα του αυγού για να μην μας κόψει το αυγό.Ανακατεύουμε προσεκτικά.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τον κιμά:
1/2 κιλό Κιμά μοσχαρίσιο
1 μεγάλο Κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
1 Αυγό
1/4 του μάτσου Μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1/4 του μάτσου 'Ανηθο, ψιλοκομμένο
150 γρ Ρύζι γλασέ
5κ.σ. Ελαιόλαδο
Λίγο αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για τη σούπα:
1 μεγάλο Καρότο, τριμμένο
1 Πατάτα, κομμένη σε κυβάκια
1 Κύβο ζωμό λαχανικών
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
1 στικ Σέλερι, πολύ ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 λίτρο Νερό
20 ml. Ελαιόλαδο
Υλικά για το αυγολέμονο:
2 Αυγά μεγάλα
Χυμό από 1 λεμόνι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com