Babka cake
#tsoulotip: Ζυμώνουμε για τουλάχιστον 7 λεπτά τη ζύμη ώστε μα δημιουργήσουμε ίνες στη babka.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
180 ml. γάλα πλήρες, χλιαρό
9 γρ. μαγιά, ξερή
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
50 γρ. γλυκαντικό με στέβια
2 μέτρια αυγά
1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
1 κ.γ. αλάτι
115 γρ. βούτυρο σε θερμκοκρασία δωματίου, κομμένο σε κυβάκια
Για τη γέμιση :
55 γρ. βούτυρο
170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
50 γρ. γλυκαντικό με στέβια
2 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο
1 κρόκος αραιωμένος με νερό για το άλειμμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ