Taste

Babka cake

#tsoulotip: Ζυμώνουμε για τουλάχιστον 7 λεπτά τη ζύμη ώστε μα δημιουργήσουμε ίνες στη babka.

 

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

180 ml. γάλα πλήρες, χλιαρό

9 γρ. μαγιά, ξερή

500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

50 γρ. γλυκαντικό με στέβια

2 μέτρια αυγά

1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

1 κ.γ. αλάτι

115 γρ. βούτυρο σε θερμκοκρασία δωματίου, κομμένο σε κυβάκια

Για τη γέμιση :

55 γρ. βούτυρο

170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

50 γρ. γλυκαντικό με στέβια

2 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο

1 κρόκος αραιωμένος με νερό για το άλειμμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved