Χταπόδι στιφάδο με χυλοπίτες
#tsoulotip: Το χταπόδι δεν το βράζουμε ποτέ με νερό, ούτε του ρίχνουμε αλάτι γιατί σκλυραίνει.
ΥΛΙΚΑ
1 Xταπόδι 1-1/2 κιλό
1 καρότο ψιλοκομμένο
300 γρ. κρεμμύδια στιφάδο
1 σκ. σκόρδο
1 φύλλο δάφνης
1/2 κγ. πιπέρι σε κόκκους
1 αστεροειδή γλυκάνισο
200 γρ. χυμό ντομάτας
500 γρ. χυλοπιτάκι
100 ml. κρασί κόκκινο
100 γρ. ελαιόλαδο
1/4 άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ