Χαλβάς Φαρσάλων
#tsoulotip: 1 : Προσοχή, για να μην καεί η καραμέλα πρέπει να ανακατεύετε συνεχώς. 2: Αν δεν έχουμε φλόγιστρο, αφού πασπαλίσουμε το χαλβά με τη ζάχαρη το ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρει χρώμα και να καραμελώσει η ζάχαρη.
ΥΛΙΚΑ
1 ltr νερό
500 γρ. Ζάχαρη
300 γρ. Ζάχαρη για το καραμέλωμα του χαλβά
100 ml Ηλιέλαιο
240 γρ. Corn Flour
150 γρ. Αμυγδαλόψιχα
½ κ.γ. Κανέλλα
¼ κ.γ. Γαρύφαλλο
Ελαιόλαδο, για το πασπάλισμα του ταψιού
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com