Μοσχαρίσια σνίτσελ
#tsoulotip: Το ηλιέλαιο στο οποίο θα τηγανίσουμε τα σνίτσελ δεν πρέπει να καίει πάρα πολύ για να τηγανιστεί σωστά και να μην καεί το πανάρισμα. (Αν έχετε θερμόμετρο η ιδανική θερμοκρασία του ηλιέλαιου είναι στους 180 βαθμούς)
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο, κομμένο σε λεπτές φέτες πάχους 1 εκ.
400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
160 γρ. φρυγανιά τριμμένη
4 μέτρια αυγά
1 κ.σ μουστάρδα απαλή
1 κ.σ. ρίγανη ξερή
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα:
Λεμόνι
Μαϊντανό
Αγγουράκι τουρσί
Bbq sauce
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com