Enchiladas με κιμά από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Βάζουμε γιαούρτι μέσα στον κιμά για να γίνει πιο αφράτος.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
6 μέτριες τορτίγιες
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500 γρ. ντομάτα κονκασέ
60 γρ. μαύρα φασόλια
¼ κ.γ. κύμινο σε σκόνη
170 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
¼ κ.γ. κόλιανδρο σε σκόνη
120 γρ. τυρί cheddar τριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για τη sour cream
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Χυμό από μισό λεμόνι
¼ κ.γ. κύμινο σε σκόνη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com