Υβόννη Μπόσνιακ: Με αυτό το φαγητό «τρέλανε» τον Αντώνη της
Taste

Υβόννη Μπόσνιακ: Με αυτό το φαγητό «τρέλανε» τον Αντώνη της

Μπορεί η Υβόννη Μπόσνιακ να είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής showbiz, να καταπιάνεται με πολλά και η απόλυτη προτεραιότητα της να είναι η κόρη της, Ελένη, ωστόσο από τα λίγα πράγματα που γνωρίζουμε για εκείνη είναι ότι έχει ταλέντο στη μαγειρική.

Η όμορφη σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε τη συνταγή εκείνη, με την οποία «τρέλανε» στον άντρα της.

Πάρτε τα υλικά και δοκιμάστε την κι εσείς.

«Μαριναρισµένο ψαρονέφρι µε ψητά λαχανικά

Για τη μαρινάδα

2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μπαλσάμικο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
1 κ.γλ. μέλι
1 κ.γλ. ρίγανη ή θυμάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τα ψητά λαχανικά

2 μελιτζάνες τσακώνικες
2 μεγάλα κρεμμύδια άνυδρα κόκκινα
3 πιπεριές χρωματιστές
6 ασπρομανίταρα μεγάλα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μπαλσάμικο
1/2 κ.γλ. θυμάρι
1/2 κ.γλ. ρίγανη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη μαρινάδα
Σε μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μέλι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και αλατοπίπερο. Τα χτυπάμε με πιρούνι να ενωθούν. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες 2 εκ. Αλείφουμε κάθε φέτα γύρω γύρω με τη μαρινάδα. Τοποθετούμε σε σκεύος το κρέας, κοντά το ένα κομμάτι στο άλλο και ρίχνουμε όση μαρινάδα περισσέψει από πάνω. Σκεπάζουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο 1 ώρα.

Για τα ψητά λαχανικά
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες, τα κρεμμύδια σε τέταρτα, τις πιπεριές σε τέταρτα και τα μανιτάρια στη μέση κι όλα μαζί τα βάζουμε σε ταψί. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.

Τοποθετούμε από πάνω τις φέτες μαριναρισμένες και ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις για 35΄-40΄»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved