Μαρεγκάτο σουφλέ σοκολάτας
#tsoulotip: Καθ’ όλη τη διάρκεια που ψήνεται το σουφλέ δεν ανοίγουμε ΠΟΤΕ το φούρνο.
Επιπλέον, όταν ανακατεύουμε τη μαρέγκα στο μείγμα της σοκολάτας την ανακατεύουμε πολύ απαλά.
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
1 κ.σ. βούτυρο & έξτρα για το άλειμμα του σκεύους
1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
120 ml γάλα πλήρες
1 κρόκο μέτριου αυγού
2 ασπράδια από μέτρια αυγά
1 πρέζα αλάτι
3 κ.σ. ζάχαρη & έξτρα για το πασπάλισμα του σκεύους
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com