Κλαφουτί με αχλάδι
#tsoulotip: Δεν ανοίγουμε το φούρνο κατά τη διάρκεια ψησίματος γιατί θα ξεφουσκώσει το γλυκό.
ΥΛΙΚΑ
3 αχλάδια, κομμένα σε χοντρές κάθετες φέτες
65 γρ. ζάχαρη άχνη
3 μέτια αυγά
300 ml. κρέμας γάλακτος πλήρης
130 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
Ξύσμα από ένα lime
1 γρ. αλάτι
Άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com