Παγωτό καραμέλα αμύγδαλο
#tsoulotip: Είναι πολύ βασικό με το που πάρει χρώμα η ζάχαρη να ρίξουμε αμέσως την κρέμα γιατί είναι πολύ εύκολο να μας καεί η καραμέλα.
ΥΛΙΚΑ
470 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ
420 ml ζαχαρούχο γάλα
120 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα
Υλικά για την καραμέλα:
300 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ