Κολοκυθόσουπα βελουτέ με καραμελωμένα popcorn
#tsoulotip: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το τσένταρ με γραβιέρα. Σ’ αυτή την περίπτωση προσέχουμε ιδιαιτέρως το αλάτι.
ΥΛΙΚΑ
Για την Κολοκυθόσουπα:
550 ml ζωμό κοτόπουλο
400 γρ. κολοκύθα (ψημένη σε πουρέ)
400 ml μαύρη μπύρα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
100 γρ. τσένταρ
80 γρ. βούτυρο
40 γρ. ελαιόλαδο
40 γρ. Μετσοβόνε
1 κ.γ. φρέσκο θυμάρι
1/2 κ.γ. κάρυ σε σκόνη
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι, μικρό, ψιλοκομμένο
1 πατάτα, μέτρια, ξεφλουδισμένη, κομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ