Πάβλοβα με φρούτα - Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή
Ανάλογα το φούρνο, μπορεί να πάρει περισσότερο ή λιγότερο για να ψηθεί η μαρέγκα. Σε περίπτωση που πάρει γρήγορα χρώμα η μαρέγκα χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 100 βαθμούς.
ΥΛΙΚΑ
160 γρ. ασπράδια αυγών
225 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. κορν φλάουερ
1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
Υλικά για την επικάλυψη:
400 ml. κρέμα γάλακτος, πλήρης
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
Υλικά για το σερβίρισμα:
1 ακτινίδιο, κομμένο σε κυδωνάτες φέτες
4 φράουλες, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες
Blueberries
Raspberries
Φύλλα δυόσμου
Διαβάστε περισσότερα στο www.giorgostsoulis.com