Taste

Πάβλοβα με φρούτα - Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή

Ανάλογα το φούρνο, μπορεί να πάρει περισσότερο ή λιγότερο για να ψηθεί η μαρέγκα. Σε περίπτωση που πάρει γρήγορα χρώμα η μαρέγκα χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 100 βαθμούς.

ΥΛΙΚΑ

160 γρ. ασπράδια αυγών

225 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

1 κ.σ. κορν φλάουερ

1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

Υλικά για την επικάλυψη:

400 ml. κρέμα γάλακτος, πλήρης

2 κ.σ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη

Υλικά για το σερβίρισμα:

1 ακτινίδιο, κομμένο σε κυδωνάτες φέτες

4 φράουλες, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες

Blueberries

Raspberries

Φύλλα δυόσμου

Διαβάστε περισσότερα στο www.giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved