Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει μοναδικά Choc Chip Cookies
Πρέπει να αφήσετε απόσταση μεταξύ των cookies γιατί όταν ψήνονται απλώνουν πολύ.
ΥΛΙΚΑ
220 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ. Ζάχαρη καστανή
2 Αυγά
2 κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας
380 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
2 κ.γ. Σόδα
2 - 3 κ.γ. Νερό, ζεστό
200 γρ. Δάκρυα σοκολάτας
125 γρ. Φουντούκια, θρυμματισμένα
Διβάστε περισσότερα στο www.giorgostsoulis.com