Kαραμελωμένο χταπόδι με φάβα - Η απόλυτη γεύση
#tsoulotip: Σε περίπτωση που έχει εξατμιστεί όλη η υγρασία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος του χταποδιού, συμπληρώνουμε λίγο νερό.
ΥΛΙΚΑ
1 χταπόδι 1,5-2 κιλά περίπου
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
1 φινόκιο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
100 ml. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
2 φύλλα δάφνης
½ κ.σ. πιπέρι σε κόκκους
6 κλ. θυμάρι μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
Για το σερβίρισμα:
Φάβα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ