Ο Τσούλης προτείνει πάβλοβα με σάλτσα raspberry
#tsoulotip: Τις μαρέγκες καλό θα ήταν, αφού ψηθούν, να τις αφήσουμε μέσα στο ζεστό φούρνο, ώστε να ξεραθούν εντελώς,
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. ζάχαρη κρυσταλική
250γρ. ζάχαρη άχνη
250γρ. ασπράδι αυγού
2 πρέζες αλάτι
Υλικά για τη γέμιση:
500 γρ.κρέμα γάλακτος
160 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Υλικα για τη σάλτσα raspberry:
200 γρ. raspberries
50 γρ. ζάχαρη
1/2 στικ κανέλας
1 αστεροειδή γλυκάνισο
Υλικά για το σερβίρισμα:
Raspberries
Άχνη ζάχαρη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ