Φουσίλι με μοσχάρι από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Βράζουμε τα μακαρόνια 2-3 λεπτά λιγότερο από ότι αναγράφεται στη συσκευασία γιατί θα βράσουν μέσα στην κατσαρόλα.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μοσχάρι ελιά, κομμένο σε μικρά κομμάτια
300 γρ. μακαρόνια φουσίλι
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 στικ σέλερι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
130 γρ. πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
2 κ.γ. worcester sauce
5 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
300 γρ. μαύρα φασόλια
170 ml. ζωμό βοδινού
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com