Μανιταρόπιτα από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Προσοχή μεγάλη με τη γέμιση, διότι πρέπει να κρυώσει πολύ καλά. Η επάλειψη με το αυγό είναι προαιρετική και την κάνουμε καθαρά για να πάρει πιο ωραίο χρώμα η πίτα μας.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
350 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες πάχους 4-5 χιλ.
1 πράσο, ψιλοκομμένο
150 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
150 γρ. τυρί ρεγκάτο, τριμμένο
4 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
1 κρόκος αυγού
7 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Σουσάμι για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ