Με αυτήν τη Βινεγκρέτ βαλσάμικο θα... κολλήσεις!
#tsoulotip: Ρίχνουμε σιγά-σιγά το ηλιέλαιο και χτυπάμε συνέχεια με το σύρμα, για να μην κόψει η βινεγκρέτ. Επίσης, διατηρείται εκτός ψυγείου.
ΥΛΙΚΑ
170 ml ηλιέλαιο
100 ml ξύδι βαλσάμικο
3 κ.σ. μέλι
1 κ.γ. μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το μέλι, το ξύδι και τη μουστάρδα και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε.
Διαβάστε περισσότερα στο www.giorgostsoulis.com