Taste

Χοιρινό με κριθαράκι - Μια υπέροχη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Όταν τελειώσει ο ζωμός, το κριθαράκι θα είναι λίγο al dente. Μην ανησυχείσετε, όσο είναι ζεστή η κατσαρόλα, το κριθαράκι θα μαγειρεύεται.

ΥΛΙΚΑ
600 γρ. χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο, κομμένη στη μέση

2 κ.σ. ελαιόλαδο

250 γρ. κριθαράκι, μέτριο

100 γρ. σπανάκι baby

250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

500 ml ζωμό κοτόπουλου, ζεστό

60 ml λευκό κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

Για το σερβίρισμα:

100 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved