Αυτή την ψαρόσουπα πρέπει να τη φτιάξεις!
#tsoulotip: Βάζουμε βραστό νερό για να μην παραβράσουμε το ψάρι.
ΥΛΙΚΑ
1 κοκκινόψαρο, περίπου 900 γρ. καθαρισμένο και κομμένο στα 3
2 καρότα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
350 γρ. πατάτες, κομμένες σε χοντρά κυβάκια
1 στικ σέλερι, κομμένο σε κάθετες φέτες
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο στη μέση και σε κάθετες φέτες
4 κλ. σέλινο, χοντροκομμένο
100 ml ελαιόλαδο
1.300 ml νερό, ζεστό
Αλάτι
Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
Χυμό λεμονιού
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com