Πεντανόστιμο πρασόρυζο
#tsoulotip: Βάζουμε τα μυρωδικά στο τέλος για να μη μαυρίσουν.
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. πράσα, κομμένα σε ροδέλες
350 γρ. ρύζι, καρολίνα
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 κρεμμύδια φρέσκα, κομμένα σε ροδέλες
½ μάτσο δυόσμο, ψιλοκομμένο
½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
1½ κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
1100 ml ζωμό λαχανικών
Χυμό από 2 λεμόνια
100 ml λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com