Γλυκιές βάφλες για ένα γλυκό πρωινό από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Βάζουμε τα ασπράδια στη ζύμη για να γίνει πιο αφράτη.
ΥΛΙΚΑ
2 μέτρια αυγά, χωριστά ο κρόκος από το ασπράδι
6 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
4 κ.γ. baking powder
480 ml. γάλα, πλήρες
300 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ
¼ κ.γ. σόδα μαγειρική
4 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
2 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. ηλιέλαιο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com